tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Övervaka live

Det finns, som du nog redan har märkt, en hel del olika typer av övervakningskameror här på Prylstaden - såväl för inomhus- som för utomhusbruk. Det finns olika funktioner och olika prisklass, allt för att vi ska kunna erbjuda alla den övervakningskamera som funkar för just de behov varje enskild människa eller familj har.

En funktion som blir allt mer populär, som de flesta faktiskt vill ha idag, är möjligheten att övervaka live. Detta kan man göra på lite olika sätt, men kräver att man köper en övervakningskamera med nätverk. Nätverket kopplar man till samma nätverk som man använder för internet hemma och det finns i regel möjlighet till uppkoppling såväl med nätverkskabel som trådlöst.

Nätverkskameror

För övervakningskamera utomhus som går att följa live är helt klart en nätverkskamera, eller IP-kamera som de också kallas, något att kolla närmre på. De IP-kameror för utomhusburk som vi säljer här på Prylstaden är av märket Asgari och det finns flera olika modeller - med olika funktioner och prisklass - att välja mellan.

3G och GSM

Den som inte vill koppla sin övervakningskamera till internet, men ändå ha tillgång till livestreaming av det kameran visar, kan skaffa en 3G-kamera, som är en av de senaste uppfinningarna i nämnda kategori. Har du bara ett 3G simkort och 3G-täckning så kan du via ett videosamtal kolla läget i din övervakningskamera direkt via mobilen.

Samma som för 3G-kameror gäller för GMS-kameror, där enbart ett simkort behövs. När GSM-kameran registrerar rörelse så skickar den bilder till din telefon med MMS. GSM-kameran kan man jämföra med ett effektivt larmsystem, där man får bilder på det som registreras och på så sätt enkelt kan vidta åtgärder - eller inte - beroende på vad som syns på bilderna.