tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Prylstaden

Prylstaden är en internetbaserad butik med inriktning på försäljning av övervaknings- och spiongrejer. Vi var först på den svenska marknaden med produkter av detta slag och sitter därför på ovärderlig erfarenhet. Vi har inspekterat marknaden och håller oss alltid uppdaterade på nyheter som släpps. Vi är väldigt noggranna med att testa alla produkter vi säljer, för att försäkra oss om att de håller måttet. Prylstaden står för kvalitet och prisvärda varor - för att du ska kunna leva lite tryggare.

Övervakningskameror utomhus blir allt vanligare, såväl privatpersoner som butiker, kontor, industriverksamheter och andra företag vill slippa inbrott och en övervakningskamera utomhus, alldeles utanför fastigheten är väldigt avskräckande för den som fundera på att bryta sig in. En övervakningskamera sänder alltid tydliga signaler. Här på prylstaden.se hittar du marknadens bästa övervakningskameror - alltid till bäst pris.

Lägstaprisgaranti

Visst är det tråkigt att behöva leta runt bland en rad olika butiker i jakten på bäst pris för specifik vara? Det behöver du inte om du köper din övervakningsutrustning från oss. Vi lovar lägst pris på alla produkter som finns i vårt utbud. Skulle du mot förmoda stöta på en produkt ut vårt sortiment billigare hos en av våra konkurrenter så får du samma pris från oss, plus 10 % avdrag på hela din beställning. Vi värderar våra kunder högt och visar vår lojalitet på detta vis.

Öppet köp, garanti och leverans

Enligt lag ska de flesta varor säljas på öppet köp i 14 dagar, men hos oss är detta förlängt till 30 dagar så att du ska ha god tid på dig att känna dig säker på ditt köp. Vi ger 1 års garanti på allt som säljs och levererar i rekordfart - alltid med ett fast fraktpris på 39 kronor. Att handla från prylstaden.se är hundra procent tryggt - vi är certifierade med emblemet för trygg e-handel.