tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Dold vs. synlig övervakning

När man talar om övervakningskameror utomhus så är det i regel synliga övervakningskameror man pratar om, eftersom anledningen till varför man har en övervakningskamera är i första hand för att undvika ovälkomna gäster - först i andra hand är de till för att sätta fast den som ändå trotsar lagen. En övervakningskamera utomhus, placerad vid din grind eller din dörr, har ofta en avskräckande effekt på tjuvar och andra ovälkomna gäster. Den signalerar att man har koll på sitt hem, sina rättigheter och har med ovälkomna gäster i beräkningarna.

Vad är det som säger att en människa som har en övervakningskamera utomhus, utanför sitt hem, inte har ett gäng dolda övervakningskameror inomhus? Detta är något som en potentiell inbrottstjuv definitivt tänker över innan denne går in i ditt hus/din båt/din stuga.

Dolda övervakningskameror

De dolda övervakningskamerorna fyller också sin viktiga funktion, men i regel inte för att stoppa inbrottstjuvar, utan för lite mer delikata uppdrag. Misstänker man sitt städbolag, sin barnvakt eller rent av sin partner för tveksamma aktiviteter i sitt hem så är en dold övervakningskamera en riktig skatt. Med en dold övervakningskamera kan man filma eller rent av kolla live saker som sker i ens hem, på ens kontor, eller i ens fritidshus, när man själv är på jobbet, eller iväg på semester. I ditt eget hem är du fri att använda spionprylar hur du själv önskar.

Upptäck övervakningssystem

Befinner du dig på andra sidan och vill av någon anledning ta reda på om du själv blir avlyssnad, filmad eller övervakad så finns det i utbudet av övervaknings- och spionprylar också buggdetektorer som är väldigt effektiva. Snabbt och enkelt kollar du läget hemma, på jobbet, eller under hetlevrade samtal med någon, om du blir spionerad på.